allnews-epirus

ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην παραλία "Σκάλας Κρητικών"  στην Λευκίμη Κέρκυρας, εντοπίστηκαν 17 αλλοδαποί λαθρομετανάστες, που έφθασαν εκεί ενώ κατευθύνονταν προς την Ιταλία, μετά απο βλάβη μικρού πολυεστερικού σκάφους που παρουσίασε βλάβη στη μηχανή του. όλοι τους συνελήφθησαν και γίνονται έρευνες για το πως έφθασαν στην Κέρκυρα και ποιοί τους μετέφεραν.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο μεταξύ συνελήφθη,  στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,, 42χρονος οδηγός νταλίκας, καθώς και ο 65χρονος συνοδηγός του, γιατί κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως μετέφεραν κρυμμένο μέσα στο επικαθήμενο, το οποίο αποτελούταν από παλέτες με χώμα σε σακιά,έναν  αλλοδαπό χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τον μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό, ο οποίος επίσης συνελήφθη.
-Στο ίδιο λιμάνι συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και οι τρεις αλλοδαποί συνεπιβάτες του, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό του καθώς και των συνεπιβατών του, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν τα αυτοκίνητα.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη