allnews-epirus

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"



Το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία Ηπειρωτών», με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Ζάψα, ξεκινά τη λειτουργία του από σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου, στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 4-6.

Εκεί, καθημερινά, συμπολίτες μας και φίλοι της παράταξης θα μπορούν να συναντώνται με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους ανταλλάσσοντας απόψεις και καταθέτοντας τις προτάσεις τους για το μέλλον της Ηπείρου αλλά και τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ηπειρωτών».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


Κλιμάκιο της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιώργο Ζάψα, επισκέφθηκε σ'ημερα το πρωί, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Αύριο  Τετάρτη, 30 Απριλίου, ο Γιώργος Ζάψας και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» θα συναντηθούν στη 1 το μεσημέρι, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δημήτρη Δημητρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη