allnews-epirus

Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο στην ε.ο Ιωαννίνων - Αντιρρίου στο Κομπότι

Δύο γυναίκες ανασύρθηκαν νεκρές απο τα συντρίμμια αυτοκινήτου, σε τροχαίο που έγινε μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων - Αντιρρίου κοντά στο Κομπότι. Συγκεκριμένα:
Σήμερα (03-05-2016) και ώρα 01:25΄ στο 142ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στην περιοχή Κομποτίου Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 25χρονη  και δύο ανήλικα παιδιά  (6 και 3 ετών), συγκρούστηκε  με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 65χρονη  και στο οποίο επέβαιναν τρεις  (μία 63χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, 66 και 69 ετών).
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 65χρονης οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου και της 63χρονης συνεπιβάτιδας του ίδιου οχήματος από το Πέτα Άρτας, ο σοβαρός τραυματισμός του 6χρονου παιδιού, του 66χρονου και του 69χρονου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο 35χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η 25χρονη συνοδηγός και το 3χρονο παιδί τους, απο χωρό της Αμφιλοχίας. Και στα δύο αυτοκίνητα οι επιβαίνοντες είναι Έλληνες.
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη