allnews-epirus

Η παράδοση συνεχίστηκε και ο ΠΑΣ Γιάννινα, εγκατέλειψε νικητής την Κέρκυρα 1-0

Η παράδοση που θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, να εγκαταλείπει με θετικό αποτέλεσμα  την Κέρκυρα,, συνεχίστηκε σήμερα και οι "κυανόλευκοι" πρόσθεσαν μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους.
Σε αγώνα λοιπόν,  με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super league, Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Βιντάλ στο 80ο λεπτό, ο οποίος (είχε αντικαταστήσει στο 52΄ τον Μαμπουλού) με ωραία ενέργεια έκανε το αριστερό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στη εστία της Κέρκυρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε έτσι με το γκολ του Βιντάλ να πάρει για μία ακόμη φορά θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (το 2014 με 2-0) κι έφθασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 3 έμειναν οι «Φαίακες».
Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία για ν` ανοίξουν το σκορ στο 43ο λεπτό, όμως το σουτ του Ζορμπά έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ. Η υπεροχή της ομάδας του Γρηγορίου όσο δεν μεταφραζόταν σε γκολ, τόσο αύξανε τις ελπίδες των φιλοξενουμένων για το «διπλό», το οποίο πήρε σάρκα και οστά στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης. Ο Βιντάλ έγινε κάτοχος της μπάλας από μακρινή απόσταση και με τρομερό βολέ παραβίασε την εστία του Αραμπατζή. Ο ΠΑΣ έψαξε και το δεύτερο γκολ, όμως ούτε ο Γιάκος αλλά ούτε και ο Ζάιρο το διάστημα 85-87` κατάφεραν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στα εναπομείναντα λεπτά, όμως ο Τουράμ στο 89` έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη, όμως στις καθυστερήσεις ο Επστάιν σούταρε ψηλά άου από καλή θέση.

Διαιτητής: Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων)
Κίτρινες κάρτες: 37' Γκομές, 49' Τζημόπουλος, 57' Μπουκουβάλας, 59' Σκόνδρας
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84’ Κόντος), Ζορμπάς (76’ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γκομές, Ντουαλά (65’ Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης (73’ Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Ζάιρο (90’ Κούτρης), Κόντε, Μαμπουλού (52’ Βιντάλ).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη