allnews-epirus

"ΓΙΆΝΝΕΝΑ ΤΏΡΑ": ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ


Την τακτική Γενική της Συνέλευση πραγματοποίησε η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» στις 30 Νοεμβρίου 2016, στα Λιθαρίτσια.
Ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Μπαρτζώκας, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κυριαζής και ο συντονιστής της Γραμματείας Βασίλης Σταμάτης ενημέρωσαν για τα πεπραγμένα της παράταξης για όλη τη χρονιά του 2016, τα οποία εγκρίθηκαν από τη Γενική Συνέλευση. Ακολούθησε συζήτηση για την πορεία της παράταξης και του Δήμου, κατά την οποία τα μέλη τοποθετήθηκαν επί σειράς ζητημάτων, πρότειναν λύσεις και δράσεις για το μέλλον.
Στο τέλος πραγματοποιήθηκε η εκλογή των οργάνων τις παράταξης, η οποία προβλέπεται θεσμικά από τον εσωτερικό κανονισμό. Ειδικότερα, στην Γραμματεία εξελέγησαν οι: Παπαδημητρίου Θωμάς, Βράκας Μιχάλης, Μιχαηλίδης Τριαντάφυλλος, Σακκάς Κωνσταντίνος, Αλεξίου Θεόδωρος, Ζάχος Γιώργος, Μαρνέλη Πηνελόπη, Σταμάτης Βασίλης και Ρώσσης Κώστας. Στην Ελεγκτική Επιτροπή οι Ράπτης Φώτης, Νάκας Χρήστος, Φαρσαρώτας Μιχάλης, και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο οι Πάνου Δημήτρης, Τσίρκα Αντιγόνη και Παπαπέτρου Παναγιώτης.
Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με την ανακοίνωση του προγράμματος επισκέψεων της παράταξης. Ειδικότερα, η παράταξη αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στις 11:00, θα επισκεφτεί την Περίβλεπτο Ιωαννίνων για να συναντήσει τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματά τους.

Η Γραμματεία της Παράταξης

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη