allnews-epirus

Σε πηγάδι στην Κρήτη, βρέθηκε ο σκελετός 20χρονου Βρετανού που χάθηκε πριν 11 χρόνια



Στον 20χρονο Βρετανό Steven Cook, που είχε εξαφανιστεί πριν από 11 χρόνια, ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου σε πηγάδι των Μαλίων, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο αδελφός του στο facebook και στην σελίδα που είχε δημιουργηθεί για τον εντοπισμό του.
«Σήμερα μάθαμε ότι μετά από 11 χρόνια, ο αγαπημένος μας γιος, αδελφός, ανιψιός, θείος και φίλος, θα έρθει στο σπίτι μας για τελευταία φορά», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδελφός του στην ομάδα.
Αν και οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει καμιά επίσημη ανακοίνωση, εν τούτοις, αποψινές πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπήρξε ενημέρωση προφορικά από το Κέντρο Γενετικής Ταυτοποίησης, πως ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό, που είχε αποσταλεί εκεί και ότι τελικά ανήκει στον 20χρονο Βρετανό.
Ο σκελετός είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου μέσα σε ένα πηγάδι, σε περιοχή των Μαλίων από άτομα που πήγαν να το καθαρίσουν, ενώ δίπλα του βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρχαν οι υποψίες που τελικά επιβεβαιώνονται, πως ανήκε στο 20χρονο Στίβεν Κουκ.
Ο Στήβεν Κουκ, είχε εξαφανισθεί την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην περιοχή των Μαλίων, την 1η Σεπτεμβρίου 2005, και από τότε η οικογένεια του τον αναζητούσε.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη