allnews-epirus

Αρρωστημένα μυαλά γιάπηδων, εκτελώντας εντολές, οδηγούν εν ψυχρώ τους λαούς στην εξαθλίωση...


Eξαθλιώνεις μισθούς και συντάξεις. Εκτινάσσεις την ανεργία στο 25%. Καταργείς Δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα κ.λ.π. Αυξάνεις την φορολογία, καταργείς αφορολόγητα, αυξάνεις κατακόρυφα τις τιμές σε καύσιμα, φάρμακα, τσιγάρα, ποτά, τρόφιμα κ.λ.π . Αυξάνεις στα ύψη τον ΦΠΑ, που τελικά επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Οδηγείς στην απόγνωση τους πολίτες, που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους σε Εφορίες, τράπεζες, ΔΕΚΟ κ.λ.π. κ.λ.π. 
Ποιοι αδίστακτοι οικονομολόγοι, ποια «κ….παιδ» golden boys, διψασμένοι για χρήμα γιάπηδες που ποτέ δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον άνθρωπο και ποιοι διορισμένοι σε καίρια πόστα του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ, «ρουφούν» νυχθημερόν ανθρώπινο αίμα, χωρίς να ξεσηκωθεί ο Λαός και να τους «παλουκώσει» στο Σύνταγμα για την Ελλάδα και σε κεντρικές πλατείες άλλων χωρών?
Εκεί στο Χάρβαρντ ή το London School of Economics, μόνο διεφθαρμένα αδίστακτα μυαλά εξαρτώμενα από το χρήμα τους εκπαιδεύουν και τους ρίχνουν στην αγορά να ξεσκίζουν ανθρώπινες σάρκες? Τουλάχιστον δεν τους μαθαίνουν το βασικό, ότι το χρήμα πρέπει να κυλάει γιατί αν οι πολίτες μείνουν με άδειες τσέπες, νεκρώνει η αγορά, νεκρώνει το εμπόριο, δεν κινείται τίποτε, οπότε και το κράτος δεν μπορεί να εισπράττει για να καλύπτει τις υποχρεώσεις κι αυτό με την σειρά του? Θέλουν να αγοράσουν χώρες οι διεθνείς οικονομικοί δράκουλες? Εκεί το πάνε… Καιρός οι λαοί να αντιδράσουν…

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη