allnews-epirus

1 ΝΕΚΡΟΣ - 2 ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ: 51ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ" ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ...

Τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο, προκάλεσε η παραβίαση του «κόκκινου σηματοδότη» από τον ένα οδηγό στη διασταύρωση της παλιάς εθνικής εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας (στο 5Ο χλμ.) με τον περιφερειακό δρόμο προς το αεροδρόμιο, λίγο πριν την σήραγγα στα Καρδαμίτσια.
 Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων ήταν αναπόφευκτη και σφοδρότατη. 
Από τα συντρίμμια του ενός αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο συνοδηγός του και σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγό του ίδιου αυτοκινήτου, που κινούνταν κανονικά από τον περιφερειακό δρόμο προς την σήραγγα του αεροδρομίου. 
Σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που κινούνταν στην παλιά εθνική οδό και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ήταν αυτός που παραβίασε το «κόκκινο» και εμβόλισε το άλλο αυτοκίνητο.
Από τις πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 73χρονος υπήκοος Αλβανίας και τραυματισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε, υπήκοος Αλβανίας επίσης, ηλικίας 43 ετών. Το αυτοκίνητό τους κατευθύνονταν προς την Κακαβιά. 
Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είναι 51 χρόνων.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπως και ο 73χρονος στον οποίο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμιά βοήθεια, γιατί ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από την σύγκρουση.
Τα στοιχεία για την πλήρη εξακρίβωση των αιτίων του δυστυχήματος, ερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη