allnews-epirus

Στάχτη έγινε υγραεριοκίνητο Audi στην Ιόνια Οδό, ενώ κατευθύνονταν στα Γιάννινα


 Στην κυριολεξία έγινε στάχτη ένα υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο μάρκας Audi το οποίο πήρε φωτιά, ενώ κινούνταν στην Ιόνια Οδό (ευρεία παράκαμψη Αγρινίου) με προορισμό τα Γιάννινα. Το ευτύχημα είναι οτι η οικογένεια που επέβαινε σε αυτό, πρόλαβε να το εγκαταλείψει, χωρίς να τραυματισθεί κανένας. Συγκεκριμένα:.


Η φωτιά, κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες, εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο στο ύψος του Χαλικίου, αλλά ευτυχώς των ζευγάρι και το παιδί τους  που επέβαιναν σε αυτό δεν τραυματίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Γιάννινα.
Με την εκδήλωση της φωτιάς ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου, η οποία έσπευσε στο σημείο με δυο οχήματα και πέντε πυροσβέστες, που έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά χωρίς να κινδυνεύσουν άλλα διερχόμενα οχήματα, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν το αυτοκίνητο το οποίο στην κυριολεξία έλιωσε και εκείνο που απέμεινε ήταν μόνο ο σκελετός Να σημειωθεί ότι διακόπηκε για λίγο και η κυκλοφορία έως ότου ολοκληρώθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς..
Την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς ανέλαβε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη