allnews-epirus

Π. Ρανγκέλ: «Αισχύνη για την ΕΕ» αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες


Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες είναι αισχύνη για την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ευρωβουλευτής Πάουλο Ρανγκέλ.
Ο κ. Ρανγκέλ, ο οποίος είναι ο εισηγητής της έκθεσης της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την εφαρμογή των προβλέψεων της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα εθνικά Κοινοβούλια, απηύθυνε ομιλία στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και δήλωσε αλληλέγγυος με τον ελληνικό λαό, τη θέση των ελληνικών Αρχών και των Ελλήνων ευρωβουλευτών τους τελευταίους μήνες, και κατακεραυνώνοντας τη στάση της ΕΕ έναντι της χώρας μας έκανε λόγο για «αισχύνη».
«Ξέρετε από ποια πολιτική οικογένεια προέρχομαι», ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος, και συμπλήρωσε: «Αλλά αυτό το θέμα των τελευταίων μηνών για την Ελλάδα, νομίζω, πραγματικά, ότι είναι αισχύνη για την ΕΕ». «Είμαι αλληλέγγυος με τον ελληνικό λαό και τη θέση των ελληνικών Αρχών και των Ελλήνων ευρωβουλευτών τους τελευταίους μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά και δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη