allnews-epirus

Οι εργασίες στην στέγη του 1ου ΓΕΛ Ιωαννίνων


Με αφορμή την ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων σχετικά με την τοποθέτηση αλεξικέραυνου και την κατασκευή νέας  στέγης στο κτίριο που στεγάζεται το σχολείο η Δημοτική Αρχή διευκρινίζει τα εξής:
Στην προ δεκαπενθημέρου συνάντηση, η  πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βούλα Τσίλη, διαβεβαίωσε την Δ/νση του σχολείου, γονείς και εκπαιδευτικούς, ότι η επισκευή της στέγης του  1ου Λυκείου αποτελεί προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή και πως ακόμα και στην περίπτωση που τα έργα δεν ολοκληρωθούν από τη συγκεκριμένη εργολαβία θα ενταχτούν άμεσα στην  επόμενη, η οποία προετοιμάζεται από την αρμόδια Δ/νση.
Η κ. Τσίλη έδωσε κι αυτή την διάσταση καθώς υπήρξαν τεχνικές καθυστερήσεις σχετικά με την εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου ενός πρόσθετου κονδυλίου το οποίο προέκυψε μετά τους σεισμούς και εντάχτηκε στην ίδια εργολαβία, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση του συνόλου των παρεμβάσεων να έχει πάει λίγο πίσω.
Το νέο κονδύλι όμως θα ενταχτεί σύντομα στον προϋπολογισμό και οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά.
Σε αυτές περιλαμβάνονται φυσικά και η κατασκευή νέας  στέγης με την τοποθέτηση και  αλεξικέραυνου στο 1ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη