ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ "ΨΑΡΕΥΑΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....
by allnews EPIRUS - 0Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Οθωνών για τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του λιμένα Ερεικούσας (πλησίον ΔΕΗ). Στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε ένα  δέμα από νάυλον, το οποίο περιείχε τέσσερις νάυλον συσκευασίες με πιθανόν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού βάρους σαράντα κιλών και διακοσίων πενήντα γραμμαρίων (40,250 Kg), εμποτισμένη με θαλάσσιο ύδωρ.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

....ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν σήμερα το μεσημέριμ και στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για τον εντοπισμό δύο  ύποπτων δεμάτων στη θαλάσσια περιοχή ''ΚΟΥΛΟΥΡΑ'' ν. Κέρκυρας. Στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε τα ανωτέρω δέματα, τα οποία περιείχαν από πέντε  πλαστικές συσκευασίες έκαστο, εμποτισμένες με θαλάσσιο ύδωρ, συνολικού μικτού βάρους δεκαέξι κιλών και εννιακοσίων γραμμαρίων (16,900kg), με πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου