allnews-epirus

Βούλγαροι απο παραλίες της Λευκάδας, προωθούσαν λαθρομετανάστες στην Ιταλία


Στα ίχνη κυκλώματος Βούλγαρων διακινητών λαθρομεταναστών, βρίσκεται η αστυνομία στην Λευκάδα, μετά τη σύλληψη δύο Βούλγαρων που με φορτηγάκι μετέφεραν 13 λαθρομετανάστες. Η σπείρα, μετέφερε στην Λευκάδα τους λαθρομετανάστες, και στη συνέχεια απο ερημικές περιοχές της Λευκάδας, με σκάφη τους προωθούσαν στην Ιταλία. Συγκεκριμένα:
Συνελήφθησαν  στην Λευκάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελλομένου, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 45 και 53 ετών με την κατηγορία της παράνομης μεταφοράς και διευκόλυνσης εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών.
Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη, δεκατρείς (13) ακόμη αλλοδαποί, τρεις (3) υπήκοοι Μπαγκλαντές, τρεις (3) Ιράν, πέντε (5) Πακιστάν και (2) Αφγανιστάν, κατά περίπτωση κάτοχοι νόμιμων παραστατικών παραμονής στην χώρα, οι οποίοι επιχείρησαν την παράνομη έξοδο τους από την χώρα.
Ποιο συγκεκριμένα, ο εντοπισμός τους πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο τύπου «βαν» που οδηγούσε ο 45χρονος με συνοδηγό τον 53χρονο, στο πίσω μέρος του οποίου μεταφέρονταν παράνομα οι δεκατρείς (13) αλλοδαποί.
Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη