ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Μαθήματα Ελληνικής γλώσσας σε φοιτητές από 11 χώρες, στο Παν/μιο Ιωαννίνων
by allnews EPIRUS - 0


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος τον Ιούλιο Θερινό Πρόγραμμα διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού για ομογενείς και αλλοδαπούς σπουδαστές, από την Δευτέρα, 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017. 
Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο θερινό πρόγραμμα του Κέντρου «Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. 2017» με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε ομογενείς-αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ελλάδα να παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, καταβάλλοντας αντίτιμο διαμονής, διατροφής και διδάκτρων.
 Οι συμμετέχοντες προέρχονται από έντεκα (11) διαφορετικές χώρες (Αλβανία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρωσία, Σερβία, Τουρκία).
 Το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. υποδέχεται τους αλλοδαπούς σπουδαστές του τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ., με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. Πρύτανη κ. Γεώργιου Καψάλη, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου