ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

300 Δημοσιογραφοι στα Γιάννινα για την Γενική τους Συνέλευση- ...Και εκδήλωση του Μουσείου Τύπου
by allnews EPIRUS - 0«Kατάληψη» των Ιωαννίνων το επόμενο τριήμερο από περίπου 300 δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΠΗΝ για την ετήσια Γενική τους συνέλευση της Ένωσης και του Ταμείου τους.
Οι δημοσιογράφοι της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και του Ταμείου (ΤΕΑΣ –ΕΣΗΕΠΗΝ), θα έλθουν στα Γιάννινα από το Β. Αιγαίο, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησο και φυσικά Ήπειρο.
Η διήμερη Γενική Συνέλευση θα γίνει στο Hotel Du Lac.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στα Γιάννινα, οι δημοσιογράφοι θα έχουν τον χρόνο να επισκεφθούν και αξιοθέατα της  περιοχής,

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην διήμερη συνέλευση,  είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τον κλάδο που πλήττεται βίαια από την κρίση, με την ανεργία να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα συνεχή είναι τα πλήγματα στο ασφαλιστικό τους.

...ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Μουσείο Τύπου, ετών 60» συνδιοργανώνουν στα Γιάννινα η Ένωση Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου- Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ.
Απώτερος  στόχος είναι  να αναδειχθούν οι τρόποι αξιοποίησης του ψηφιοποιημένου αρχειακού υλικού, αλλά και να γίνει ευρύτερα γνωστό ένα Μουσείο, που συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια λειτουργίας, είναι μοναδικό στο ...
είδος του, έχει έδρα την Πάτρα, αλλά απευθύνεται σε όλον τον κόσμο.

Τα εκθέματα του Μουσείου Τύπου κάνουν τον επισκέπτη δέκτη πλήθους σημαντικών πληροφοριών, μέσα από τις εφημερίδες και τα περιοδικά που κυκλοφόρησαν σε προηγούμενους αιώνες έως τις ημέρες μας και αποτελούν «ζωντανή απόδειξη» της ιστορίας.

Τις πτυχές αυτές θα επιχειρήσουν να φωτίσουν με τις ομιλίες τους:

«Μουσείο Τύπου: Παρελθόν, παρόν και μέλλον», η Αφροδίτη Τσικριτσή , γενική γραμματέας ΔΣ Μουσείου Τύπου
«Εκπαιδευτικά προγράμματα, μαθήματα ιστορίας από τον Τύπο»,  η Ειρήνη Τσάκα, μέλος ΔΣ  Μουσείου Τύπου

Θα προλογίσει και θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κυρούσης, μέλος ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30, σε αίθουσα του ξενοδοχείου DU LAC.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου