allnews-epirus

Ιόνια Οδός:Νεκρός σε τροχαίο 60χρονος οδηγός φορτηγού


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη νύχτα στο 45ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Κεφαλόβρυσου. Νεκρός ένας 60χρονος οδηγός φορτηγού, καταγόμενος από Φωκίδα.
Συγκεκριμένα, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, νταλίκα που οδηγούσε 46χρονος με κατεύθυνση προς Αντίρριο συγκρούστηκε με το πίσω μέρος φορτηγού που προπορευόταν με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του, να ανατραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 60χρονος οδηγός του. Ελαφρά τραυματίστηκε ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας.
Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομική δύναμη, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής η οποία απεγκλώβισε τον οδηγό ο οποίος δυστυχώς είχε χάσει τη ζωή του.
Ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα ενώ παράλληλα έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Η Τροχαία Μεσολογγίου ενεργεί την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος ενώ για λίγη ώρα την περασμένη νύχτα η κυκλοφορία οχημάτων παρακάμπτονταν στην παλαιά εθνική οδό.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη