ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Λίστα Χειρουργείων στο ΠΠΓΝΙ
by allnews EPIRUS - 0


H Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας, από σήμερα 1/6/2017, της Λίστας Χειρουργείων στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι χειρουργικές ειδικότητες.
 Η ανάρτηση της λίστας έγινε στην ιστοσελίδα του ΠΓΝΙ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.uhi.gr και είναι διαθέσιμη για ενημέρωση και κοινωνικό έλεγχο. Η πιστή, ισότιμη και επιστημονικά αντικειμενική εφαρμογή της, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην εξάλειψη παθογενειών στον τομέα αυτό και αποτελεί υποχρέωση και καθήκον των εργαζόμενων και της Διοίκησης του Νοσοκομείου. 
Η κατάκτηση του στόχου να αποκτήσει η λίστα το πραγματικό κοινωνικό της περιεχόμενο, πρέπει να γίνει υπόθεση του κάθε πολίτη. Η έναρξη λειτουργίας της λίστας χειρουργείων κατέστη εφικτή, χάρη στις προσπάθειες αρκετών εργαζομένων και την έγκαιρη ανταπόκριση του Ιατρικού προσωπικού, τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί δημόσια. 
Η Διοίκηση καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στο νεοσυσταθέν Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών-τριών Υπηρεσιών Υγείας, που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, και να καταθέτουν τη γνώμη τους και τα τυχόν παράπονά τους σχετικά με οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή ενέργεια που δυσχεραίνει την έγκαιρη και ΔΩΡΕΑΝ πρόσβασή τους σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. 
Η Διοίκηση δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα όλων των πολιτών.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου