allnews-epirus

Συγχαρητήρια του Δήμου σε ΑΓΣΙ και Μ. Παππά


Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων συγχαίρει το ιστορικό Σωματείο του ΑΓΣΙ το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού στίβου καθώς αναδείχτηκε πρώτος σύλλογος στους Παίδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων και πρώτος επαρχιακός σύλλογος στην γενική βαθμολογία.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον αθλητή της ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ, Μιχάλη Παππά ο οποίος σαν μέλος της ομάδας4Χ400 μ. των Ανδρών συνέβαλε με την τέταρτη θέση που κατέκτησε στην πρώτη σειρά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων να διατηρηθεί η χώρα μας στην πρώτη κατηγορία.
«Θέλω να συγχαρώ τους αθλητές και τις αθλήτριές μας τους προπονητές και τις προπονήτριες τους, γιατί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέδειξαν τον ΑΓΣΙ ανάμεσα στους πρώτους της χώρας. Η μεγάλη αυτή επιτυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς πόσες δυσκολίες και πόσα προβλήματα είχαν να ξεπεράσουν, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.
Το ίδιο ισχύει και για τον αθλητή της ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ, Μιχάλη Παππά, ο οποίος μας έκανε περήφανους σε ευρωπαϊκό επίπεδο εκπροσωπώντας επάξια αρχικά τη χώρα του και μετά την πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.
«Οι εργάτες του στίβου με σκληρή δουλειά και επιμονή καταφέρνουν να κρατάνε ψηλά σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο το γιαννιώτικο αθλητισμό. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για την επιτυχία του ΑΓΣΙ, για τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες του Συλλόγου, αλλά και για τον Μιχάλη Παππά που με την επίδοσή του συνέβαλε μαζί και με τους συναθλητές του στο να παραμείνει η χώρα μας στην ελίτ του ευρωπαϊκού στίβου», σημείωσε από τη μεριά του αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παντελής Κολόκας. 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη