ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Αναδείχτηκε ο ανάδοχος για το αποχετευτικό δίκτυο της παραλιακής ζώνης Λυγιάς- Καστροσυκιάς- Καναλίου κ.α. Δήμου Πρέβεζας
by allnews EPIRUS - 0


Τον δρόμο της υλοποίησης πήρε σήμερα ένα ακόμη σπουδαίο έργο για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε πολίτες και επισκέπτες της παραλιακής ζώνης της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που συνεδρίασε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και ανέδειξε τον ανάδοχο του έργου "Κατασκευή Αποχετευτικών δικτύων και Αντλιοστασίων λυμάτων στα όρια  του Δήμου Πρέβεζας "με συνολικό προϋπολογισμό 26.700.000 ευρώ.  Ανάδοχος αναδείχτηκε η "ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε..

Το έργο καλύπτει τον πρώην Δήμο Ζαλόγγου, μία κατεξοχήν τουριστική περιοχή της Πρέβεζας και έχει φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Ηπείρου. Συγκεκριμένα προβλέπεται η κατασκευή αποχετευτικών δικτύων συλλογής και οι αγωγοί μεταφοράς των λυμάτων των οικισμών Βράχου, παραλίας Βράχου, παραλίας Λυγιάς, Ριζών, Καστροσυκιάς, παραλίας Καστροσυκιάς, Καναλίου, Νέας Σινώπης και Νέας Σαμψούντας.  Συνολικά στα διοικητικά όρια του Δήμου Πρέβεζας θα κατασκευαστούν 73.328 μέτρα αγωγών βαρύτητας, 34.811 μέτρα καταθλιπτικών αγωγών και 25 αντλιοστάσια.

Χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ήπειρος 2014-2020" και είναι υποέργο πράξης συνολικού προϋπολογισμού 36.668.165 ευρώ, που περιλαμβάνει επίσης τα δίκτυα του οικισμού και της παραλίας Λούτσας του Δήμου Πάργας, την κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και τις απαλλοτριώσεις.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου