allnews-epirus

Ξεκίνησαν σήμερα οι πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη με τη Scoot και το αεροσκάφος 787 Dreamliner «Mous-Scoot-Ka»


Ξεκίνησαν σήμερα οι πτήσεις Αθήνα-Σιγκαπούρη με το αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Scoot, 787 Dreamliner, με την ονομασία Mous-Scoot-Ka (ονομάστηκε έτσι από το δημοφιλές ελληνικό πιάτο μουσακά!).

Οι πτήσεις προς και από τη Σιγκαπούρη, με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Scoot, θα γίνονται τέσσερις φορές την εβδομάδα, με την εταιρεία να προσδοκά αυξημένο επιβατικό ενδιαφέρον, λόγω της ευνοϊκής, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες, σχέσης ποιότητας υπηρεσιών, άνεσης αλλά και τιμής.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με αφορμή την έναρξη των πτήσεων, όπου σεφ μαγείρευε το ελληνικό έδεσμα, έγινε ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του πρώτου Scoot 787 Dreamliner με καμπίνες πληρώματος και ευρύχωρους χώρους για τους επιβάτες.

Η πτήση Αθήνα-Σιγκαπούρη θα ενώνει την ελληνική πρωτεύουσα με δημοφιλείς προορισμούς, σε Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Κορέα, Ταίβάν, Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία. Στο πλάνο της εταιρείας είναι και απευθείας πτήσεις προς άλλο προορισμό μακρινών αποστάσεων, που αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2017.

«Η απόφαση-ορόσημο της Scoot να επιλέξει την Αθήνα ως σημείο εισόδου για την επέκτασή της στην ευρωπαϊκή αγορά συνάδει με τη στρατηγική απόφαση του Ομίλου Singapore Airlines για τόνωση της επιβατικής κίνησης μεταξύ Ασίας-Ειρηνικού και Ευρώπης και ενίσχυση του κομβικού ρόλου της Σιγκαπούρης στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Budget Aviation Holdings, Lee Lik Hsin, θυγατρική του Ομίλου που έχει τον πλήρη έλεγχο και τη διαχείριση των Scoot και Tigerair.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη