allnews-epirus

Στα ημιτελικά του 2ου ITF CUP o γιαννιώτης Βασίλης Βαρδάκης



Στην ημιτελική φάση  του 2ου ITF CUP που διεξάγεται στα Γιάννενα, στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, ο αθλητής του Ο.Α.Ι Βασίλης Βαρδάκης. Ο γιαννιώτης αθλητής, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και πέτυχε να περάσει στους τέσσερις νικώντας, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, τον αθλητή απο την Σλοβακία Palovic Loukas  με 7-5 και 6-3.
 Ο γιιαννιώτης αθλητής καθήλωσε το κοινό αφού παρά την κακή αρχή που έκανε, γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσων έβλεπαν τον αγώνα.
Ο Βασίλης Βαρδάκης συνεχίζει ακάθεκτος έχοντας στο πλευρό του το γιαννιώτικο κοινό που εξ΄αρχής βρέθηκε στους αγώνες τόσο του Βαρδάκη όσο και του Αλέξανδρου Σκορίλα που ανήκει στην Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Δυστυχώς, ο Αλέξανδρος Σκορίλας αποσύρθηκε εξαιτίας τραυματισμού απο τους αγώνες του 2ου ITF CUP κερδίζοντας όμως μια θέση στους 16 και το χειροκρότημα της οικογένειας του τένις.
Οι αγώνες συνεχίζονται προσφέροντας δυνατό θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές ενω όλοι εύχονται τα έπαθλα να έχουν ελληνικό χρώμα.
Να θυμίσουμε οτι το ITF CUP διεξάγεται για δέυτερη χρονιά στα Γιάννενα, στο Πάρκο Πυρσινέλλα με την συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη