allnews-epirus

Θέατρο Έκφραση: Έκλεισε μια χρονιά… πλούσια, συναρπαστική και δημιουργική...


  
Γέλιο, περιπέτειες, συγκίνηση, αγωνία, χαρά, ενθουσιασμός, δημιουργία, χειροκρότημα, εμπειρίες… σημάδεψαν τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε για το Θέατρο Έκφραση.
Και ποιος δεν πέρασε όλους αυτούς τους μήνες από το θεατρικό στέκι της οδού Αραβαντινού. Ο Λόρκα με τον δραματικό «Ματωμένο Γάμο» του, ο Σαίξπηρ που επανήλθε ολόκληρος σε μια ώρα, ο Πασχάλης Τσαρούχας με τον «Ληστή» του, η ομάδα Fly Theater με την Μικρασιάτισσα «Αγγελική», ο Γιώργος Χατζηπαύλου με τα «Σχεδόν σαράντα», ο Κάφκα και η «αναφορά σε μία Ακαδημία», το Hash Theater Group με την παράσταση «Ο Γλάρος… αυτό ήθελα να πω». 
Γνωρίσαμε το 1ο Sketch Festival, μας επισκέφθηκαν ένα κουκλοθέατρο και δύο θέατρα σκιών, κάναμε θεατρικά σεμινάρια με τον Γιώργο Καραμίχο και τον Π. Τσαρούχα, φιλοξενήσαμε παραστάσεις από την Εξαύδα και τη Θεατρική Ομάδα Φιλιατών, συναυλίες από τον Theodore, τους Norma και τους Starwood.
Δεν ξεχνάμε το «The Zoo Story» του Έντουαρντ Άλμπυ, τα θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και για τα Παιδικά Χωριά SOS, τις δράσεις σε σχολεία της Κόνιτσας και φυσικά το Φεστιβάλ Θεάτρου του περασμένου Ιουνίου από τα εργαστήρια της Έκφρασης, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάστηκαν συνολικά επτά παραστάσεις! Σ’ όλα αυτά πρέπει να προστεθεί και η αγαπημένη των παιδιών «Πεντάμορφη» που πάτησε για μία ακόμη φορά το πόδι της στη σκηνή του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και συγκίνησε το κοινό με την αγνή αγάπη της για το Τέρας!
Πλούσια και δημιουργική λοιπόν η περίοδος αυτή για όλους τους συνεργάτες της Έκφρασης, καθένας εκ των οποίων έβαλε το δικό του ξεχωριστό «λιθαράκι» σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι. Ξεχωριστή και η παρουσία όλων των μαθητών στα εργαστήριά μας που δούλεψαν με μεράκι και αγάπη για την τέχνη του θεάτρου. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά! Ευχαριστούμε και το κοινό μας που συνέχισε να πιστεύει σε μας, να μας αγκαλιάζει, να στηρίζει τις παραστάσεις μας…
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με μία υπόσχεση: Η νέα χρονιά θα είναι για την Έκφραση ακόμα πιο πλούσια, ακόμα πιο δημιουργική, ακόμα πιο συναρπαστική! Η προετοιμασία έχει αρχίσει…
Και μέχρι τότε… τι; Μη στενοχωριέστε, δε θα πούμε αντίο! Έχουμε μια έκπληξη καλοκαιρινή για όλους εσάς εκεί έξω! Εξάλλου, κάπως πρέπει να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Έκφρασης που κλείνει αισίως τα τέσσερα! Περισσότερα… σύντομα!


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη