allnews-epirus

"Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία":Όταν οι αριθμοί ευημερούν οι πολίτες δυστυχούν.


Όταν οι αριθμοί ευημερούν οι πολίτες δυστυχούν.
Αυτή η παλαιότερη ρήση Έλληνα Πρωθυπουργού, βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Δήμου Ιωαννιτών, ο οποίος, κατά τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου κ. Μπέγκα και του αντιδημάρχου κ. Θ. Μανταλόβα, μετά από επτά χρόνια <<ανοίγει παράθυρο για το μέλλον>>!
Δυστυχώς για όλη τη δημοτική αρχή και οι αριθμοί έχασαν  την σημασία τους και την αξία τους, όταν αυτοί μετατρέπονται σε μια διαρκή αριθμολαγνεία,  για επικοινωνιακούς λόγους, χωρίς αυτοί να μετατρέπονται σε έργα και απλά επί μια επταετία, από τους ίδιους ανθρώπους να επαναλαμβάνεται το ίδιο παραμύθι.
Έφτασαν σε σημείο, ο κ. Δήμαρχος με τον κ. Αντιδήμαρχο να εξαγγέλλουν έργα άνω των 70 εκατομμυρίων χωρίς να έχουν εξασφαλίσει ούτε ένα ικανό μέρος από αυτά!
Τύφλα να έχουν οι αλχημιστές  μπροστά στις καθημερινές αλχημείες της Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι επί επτά συναπτά έτη μιλούν για τα Ιωάννινα του μέλλοντος, χρησιμοποιώντας μεθόδους του παρελθόντος.
Ξέχασαν την ιδιότητα των αυτοδιοικητικών και φόρεσαν τα κουστούμια των θαυματοποιών και των αερολόγων εμπαίζοντας τους συμπολίτες μας, οι οποίοι επί μια επταετία βλέπουν να <<κτίζονται>> τα Ιωάννινα του μέλλοντος με κούφια λόγια!

Ας προσγειωθεί επί τέλους, η μονίμως αεροβατούσα Δημοτική Αρχή και ας  ασχοληθεί με την πραγματικότητα, η οποία  δυστυχώς, φέρνει την πόλη μας  στο άρμα της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης. 

Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη