allnews-epirus

Έξι του Ν.Ο.Ι. πήραν «εισιτήριο» για την Εθνική Ομάδα Εφήβων!


Προετοιμάζονται στην Καστοριά για το Παγκόσμιο της Λιθουανίας

Σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο βρίσκονται οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, όπως απέδειξαν και στις πρόσφατες δοκιμασίες (time trials) που διεξήγαγε στην Καστοριά η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, προκειμένου να επιλέξει αθλητές για την αποστολή της που θα αγωνιστεί στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στη λίμνη της Καστοριάς, επιτυγχάνοντας με τα πληρώματά τους χρονικές επιδόσεις που επιτρέπουν την αισιοδοξία για μια πολύ καλή παρουσία στο Παγκόσμιο, το οποίο θα γίνει αρχές Αυγούστου στη Λιθουανία.
Μετά τις δοκιμασίες, «εισιτήριο» για την Εθνική Εφήβων – Νεανίδων πήραν οι έξι από τους εννέα Γιαννιώτες κωπηλάτες που συμμετείχαν σ’ αυτές, οι οποίοι αποτελούν σχεδόν το ένα τρίτο της ομάδας των αθλητών που προετοιμάζονται ήδη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Πιο αναλυτικά, η ΕΚΟΦΝΣ κράτησε στην Καστοριά τους Παντελή Σωτηρακόπουλο – Θανάση Παλαιοπάνο στη Δίκωπο Εφήβων, Δημήτρη Μπουκουβάλα – Ανδριανό Οικονόμου στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων, την Αριάδνη Μήτση στην Τετράκωπο Νεανίδων και την Άρτεμη Ντούσκου στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιρετική παρουσία είχε στην Καστοριά και η Αθανασία Μάκου, η οποία όμως δεν πήρε «εισιτήριο» λόγω αλλαγής στον αγωνιστικό προγραμματισμό της εθνικής αποστολής.

Την επίβλεψη των αθλητών του Ν.Ο.Ι. στις δοκιμασίες της Καστοριά είχαν οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Θανάσης Μπουκουβάλας

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη