allnews-epirus

Γνωρίζει κανείς αυτό το 2,5 χρόνων αγοράκι?



Στη δημοσιότητα δίνονται τελικά στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού ηλικίας περίπου δυόμιση ετών, που βρέθηκε να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο στις 5 Ιουλίου στο Φρούριο και συγκεκριμένα στο εξωτερικό χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.

Σημειώνεται πως η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών γίνεται ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια αναγνώρισης των στοιχείων του παιδιού, αλλά και να εντοπιστούν οι γονείς ή οι συγγενείς του.
Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών θα είναι χρονικής διάρκειας δύο μηνών και κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου αγοριού καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

H αστυνομία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. 
Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη