allnews-epirus

8ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ''Θεόδωρος Παπαγιάννης'', στο Ελληνικό

Η Αδελφότητα Ελληνικού Ιωαννίνων Αττικής «Η ΤΣΟΥΚΑ», συνδιοργανώνει το 8ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ''Θεόδωρος Παπαγιάννης'', στο Ελληνικό Ιωαννίνων και παράλληλες εκδηλώσεις, από 19 Αυγούστου μέχρι και 8 Σεπτεμβρίου 2017.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους φορείς και το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και όλους τους συμμετέχοντες για την αφιλοκερδή προσφορά.
Συνάμα καλούν όλους να στηρίξουν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους, τις δράσεις του πλούσιου πολιτιστικού 8ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Θεόδωρος Παπαγιάννης» στο Ελληνικό Ιωαννίνων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
  1. Σάββατο 19/8, ώρα 20.30, προβολή του ωριαίου ντοκιμαντέρ του Ηπειρώτη σκηνοθέτη Νίκου Παπακώστα με τίτλο "Τα μάρμαρά μας".
  2. Κυριακή 20/8,ώρα 20.00, συναυλία με έργα του Μάνου Χατζηδάκι, βιολί Κώστας Λεοντάρης, πιάνοΑναστασία Σταύρου, φωνή Όλγα Μπαλωμένου.
  3. Τετάρτη 23/8,ώρα 20.00, δημοτική βραδιά με τον συμπατριώτη μας Γιώργο Πατσούρα, τα παιδιά του και την υπόλοιπη κομπανία του.
  4. Σάββατο 26/8, ώρα 20.00, θεατρική παράσταση από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δήμου μας "ΕΞΑΥΔΑ", με το θεατρικό έργο "ΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ", του Μπάμπη Τσικληρόπουλου.
  5. Κυριακή 27/8,ώρα 20.00, διάλεξη του αρχιτέκτονα και ιστορικού της τέχνης Κωστή Ν. Καζαμιάκη, με θέμα "ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".
  6. Τετάρτη 30/8,ώρα 20.00,θεατρική παράσταση της συμπατριώτισσάς μας θεατρολόγου Σοφίας Μπλέτσου, με ερασιτέχνες ηθοποιούς, αγόρια και κορίτσια από το χωριό μας.
  7. Σάββατο 2/9, ώρα 20.30, θεατρική παράσταση από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με το θεατρικό έργο "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ", του Κώστα Μακρυγιάννη. (Η παράσταση αυτή πιθανόν να μεταφερθεί την Τετάρτη 6/9)
  8. Σάββατο 9/9, ώρα 20.00, δημοτική ζυγιά των Δημήτρη Ξαξίρη και Γιώργου Μακρίδη με την κομπανία τους.
Όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν με τη συνεργασία και υποστήριξη
  • του Ομίλου Φίλων του Μουσείου,
  • του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελληνικού,
  • της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και
  • της Αδελφότητας Αθήνας "Η ΤΣΟΥΚΑ".

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη