allnews-epirus

Τον ληστή της Άρτας "υποδέχτηκαν" στα Γιάννινα οι αστυνομικοί...


Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο συνεργοί του, ηλικίας 24 και 23 ετών

Εξιχνιάστηκε άμεσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση ληστείας, που έγινε προχθές (02-08-2017) αργά το βράδυ σε περίπτερο, στην πόλη της Άρτας.
Για την υπόθεση, συνελήφθη, χθες (03-08-2017) το μεσημέρι στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία, ενώ ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 23 ετών, συνεργοί του.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, προχθές αργά το βράδυ, ο 36χρονος δράστης εισήλθε σε περίπτερο  και  αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή ενώ όταν έγινε αντιληπτός από 79χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του περιπτέρου, την απώθησε βίαια, προκειμένου να διατηρήσει τα κλοπιμαία, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Αστυνομικοί διενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και μετά από επισταμένη έρευνα, συλλέγοντας και αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών και να εντοπίσουν και να συλλάβουν, χθες το μεσημέρι, τον 36χρονο δράστη, στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των συνεργών του. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 24 και 23 ετών, για του οποίους εξακριβώθηκε ότι ανέμεναν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τον 36χρονο δράστη, με σκοπό τη διαφυγή του από τον τόπο της ληστείας.
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο τέλεσης του εγκλήματος και διαφυγής.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής των δραστών στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη