allnews-epirus

Ο Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τους πέντε νεαρούς Πρωταθλητές του



Έδωσαν την ψυχή τους και προσπάθησαν σκληρά για τη διάκριση οι πέντε νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι συμμετείχαν με τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στο Τρακάι της Λιθουανίας. Μπορεί στο βάθρο να μην έφτασαν, όμως οι Ανδριανός Οικονόμου και Δημήτρης Μπουκουβάλας (8οι με 21 συμμετοχές στην Τετράκωπο Εφήβων), Παντελής Σωτηρακόπουλος (13ος με 28 συμμετοχές στη Δίκωπο Εφήβων), Άρτεμις Ντούσκου (12η με 28 συμμετοχές στο Διπλό Σκιφ Νεανίδων) και Αριάδνη Μήτση (9η με 17 συμμετοχές στην Τετράκωπο άνευ Νεανίδων) πραγματοποίησαν με τα πληρώματά τους πολύ καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο, βάζοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. 
Παράλληλα, αποκόμισαν πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία που είναι σίγουρο ότι θα τους φανεί πολύ χρήσιμη στη συνέχεια της αθλητικής τους διαδρομής.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζει τα συγχαρητήριά της στους πέντε νεαρούς Πρωταθλητές για την εμφάνισή τους στο Τρακάι με την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας και τους εύχεται από καρδιάς μεγάλες διακρίσεις και πολλά διεθνή μετάλλια στο μέλλον.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη