allnews-epirus

ΗΠΑ: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Σάρλοτσβιλ στη Βιρτζίνια


Ένα όχημα έπεσε σήμερα πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Σάρλοτσβιλ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι, αφού οι αρχές απαγόρευσαν μια εκδήλωση ακροδεξιών οργανώσεων σε αυτήν την πόλη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.
Σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που κυκλοφόρησε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος να προσκρούει με βία στο πίσω μέρος του ενός άλλου αυτοκινήτου, κατόπιν να κάνει όπισθεν και να πέφτει πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Σε άλλες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνοται οι τραυματίες που κείτονται στο έδαφος.
Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται στην περιοχή είδε τραυματισμένους ανθρώπους πεσμένους στο οδόστρωμα, άλλους ανθρώπους να κλαίνε, ενώ ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα σπεύδουν στην περιοχή.
"Περπατούσαμε στον δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο, μαύρο ή γκρι, έπεσε πάνω μας. Παρέσυρε όλο τον κόσμο. Κατόπιν έκανε όπισθεν τραυματίζοντας και άλλους. Εκεί πίσω είναι ένα κορίτσι, προσπαθούν να το επαναφέρουν" αφηγήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
"Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί τραυματίες. Ένα κορίτσι που κείτεται στο έδαφος έχει ακρωτηριαστεί. Ήταν εσκεμμένη ενέργεια, σκόπιμα έκανε όπισθεν" συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη