ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Η αρχαία Πασσαρώνα, πλημμύρισε από κόσμο στη συναυλία του Δήμου Ζίτσας
by allnews EPIRUS - 0


Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι γοήτευσε τους 3000 και πλέον κόσμου, όλων των ηλικιών, που το βράδυ της Τρίτης (08/08/2017) ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσαν η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων και ο Δήμος Ζίτσας. Τους συντρόφευσε δίνοντας τη δική του «χρωματική νότα» στο μουσικό ταξίδι που τους χάρισαν η Ελένη Δήμου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας.
 Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου άνοιξε με χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Γιαννούλα Γεωργούλη καλωσορίζοντας τους καλλιτέχνες και το πολυπληθές κοινό. «Ένας χώρος που φιλοξένησε πολιτισμό πριν εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια, και στον οποίο “το φως” του πολιτισμού εκείνης της εποχής εμπνέει παγκόσμια το σήμερα, όσο παγκόσμια φωτίζει και εμπνέει το φεγγάρι, αυτό που απόψε συμμετέχει δίνοντας απλόχερα την αστείρευτη πηγή ενέργειας με το ολόγιομο φωτεινό “κορμί του”, φιλοξενεί απόψε τον πολιτισμό του σήμερα με παρουσία ιδιαίτερα καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών», ανέφερε μεταξύ άλλων  και ευχαρίστησε «όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης που είναι η κεντρική του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Ζίτσας καθώς και όλους όσοι πίστεψαν και ανταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση».
Ακολούθως, χαιρετισμό απεύθυνε ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κώστας Σουέρεφ ο οποίος αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή του Δήμου Ζίτσας στην ανάδειξη και προβολή του χώρου καθώς τον «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή αναλαμβάνοντας πρόθυμα την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος.
 Η βραδιά κύλησε και ολοκληρώθηκε μοναδικά μετά το τρίωρο πρόγραμμα που παρουσίασαν οι τέσσερις καλλιτέχνες ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια τόσο δικά τους όσο και άλλων ερμηνευτών.
Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι-Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου