ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Σε πρώην πρωθυπουργό έχει διατεθεί η λιμουζίνα με τα ελαστικά των 15.000 ευρώ
by allnews EPIRUS - 0


Απο πρώην πρωθυπουργό χρησιμοποιείται η θωρακισμένη Μercedes, για την οποία διατέθηκαν περίπου 15.000 ευρώ για την αλλαγή ελαστικών και δεν είναι «κυβερνητική λιμουζίνα», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που αποτελεί απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίοδας protothema.gr.

Επίσης, στην ανακοίνωση τονίζεται πως είναι ψευδές ότι η συγκεκριμένη λιμουζίνα χρησιμοποιείτο στο πρόσφατο παρελθόν απο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε απάντηση δημοσιεύματος της ιστοσελίδας protothema.gr με τίτλο "Έδωσαν 15.000 ευρώ για τέσσερα λάστιχα για θωρακισμένη κυβερνητική λιμουζίνα", από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται το εξής: Η συγκεκριμένη θωρακισμένη Μercedes είχε διατεθεί και παραμένει διατεθειμένη προς χρήση πρώην πρωθυπουργού. Συνεπώς δεν ισχύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί "κυβερνητική λιμουζίνα" ούτε ότι "κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε διατεθεί για τις μετακινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη", όπως ψευδώς αναφέρει το δημοσίευμα».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου