allnews-epirus

Υπέκυψε στα τραύματά του απο το τροχαίο στην οδό Σαμουήλ ο Θανάσης Τομαράς


Υπέκυψε ο 54χρονος Θανάσης Τομαράς, που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στις 18 Σεπτεμβρίου στην οδό Σαμούήλ σε τροχαίο με μοτοσικλέτα που προσέκρουσε σε αρτοποιείο. Ο Θανάσης Τομαράς είχε επιστρέψει πριν χρόνια απο την Αυστραλία, ήταν παντρεμένος και ζούσε με την οικογένειά του στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Ιδιαίτερα αγαπητός στην γειτονιά του και τα Γιάννινα, σχεδίαζε τις επόμενες βδομάδες να επιστρέψει στην Αυστραλία.  Ο θάνατός του σκόρπισε την θλίψη στην Μ. Αλεξάνδρου και η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στην Κατούνα Βόνιτσας, απ' όπου κατάγονταν.
-Θρήνος όμως και στην Αιτωλοακαρνανία όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Το Agrinio News ανάρτησε αφιέρωμα στον Θανάση Τομαρά που έχει ως εξής:
------------------------------
"Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε σήμερα η Κατούνα, του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, στο άκουσμα της θλιβερής είδησης πως έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 54χρονος Θανάσης Τομαράς που επι δεκαημέρου νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18/9 στα Γιάννενα . Κατέληξε σήμερα καθώς η μάχη αποδείχτηκε άνιση και δεν έγινε το «θαύμα» στο οποίο ήλπιζαν συγχωριανοί, φίλοι και οικείοι.
Η είδηση συγκλονίζει την Κατούνα με τον Β.Κουτιβή να αναφέρει στο katounanews.blogspot.gr:
«Παιδί πολυμελούς οικογένειας ο Θανάσης Τομαράς, γιος του Χρήστου και της Αθανασίας, το γένος Βούλγαρη, αδελφός του πρόωρα χαμένου, δίδυμου αδελφού του Δημήτρη, του Ηλία, της Αλίκης, της Δήμητρας, της Γεωργίας και της Έλλης, σύζυγος του Βίκυ και πατέρας δύο υπέροχων αγοριών του Χρήστου και του Δημήτρη.
Ένα ολάκερο χωριό όλες αυτές τις μέρες προσεύχονταν και ζούσε με την ελπίδα, να συνέλθει ο Θανάσης, μήπως και ακούσουν ένα καλό νέο, ο Θανάσης δυστυχώς όμως δεν ξύπνησε, το τέλος ήταν κακό, το όνειρο και η ευχή έγιναν εφιάλτης.
Μάνα, σύζυγος, παιδιά, αδέλφια, φίλοι όλοι έμειναν με ένα γιατί… Γιατί τόσο γρήγορα, γιατί τόσο άδικα, γιατί τόσος πόνος , γιατί ένα ταξίδι στην μητέρα πατρίδα να έχει τόσο τραγική κατάληξη …
Αγαπημένε φίλε Θανάση είναι σκληρό να σε αποχαιρετάμε για το μεγάλο ταξίδι τόσο πρόωρα … Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ …
Ο Θεός να δώσει δύναμη, παρηγοριά και κουράγιο στην οικογένειά σου, να αντέξουν τον χαμό σου, να σταθούν όρθιοι και να σε θυμούνται για πάντα».
Πως συνέβη το τροχαίο
στην οδό Σαμουήλ των Ιωαννίνων, κοντά στο Άλσος, μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της και κατέληξε πάνω στην τζαμαρία αρτοποιείου.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Ο συνοδηγός, ο Θανάσης Τομαράς, σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, η μοτοσικλέτα μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Σαμουήλ ενώ τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός δεν φορούσαν κράνη.

1 Σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της Κύπρου
    Η δική μου δοκιμασία για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα σπίτι από μια πραγματική και γνήσια εταιρεία δανείου κάλεσε JOSE LUIS εταιρεία δανείου, είμαι πολύ HAPPY σήμερα και ο Θεός BLESS JOSE LUIS εταιρεία δανείου. email joseluisloans@gmail.com

    Το όνομά μου είναι Μαρία, Είμαι από Λευκωσία στην Κύπρο Έχω ψάξει για μια γνήσια δανειοδοτική εταιρεία τους τελευταίους 5 μήνες για να αγοράσω ένα σπίτι
    όλα πήρα ήταν μια δέσμη απάτες που με έκανε να τους εμπιστευτώ και στο τέλος
    της ημέρας, πήραν τα λεφτά μου χωρίς να δώσουν τίποτα σε αντάλλαγμα, όλα
    η ελπίδα μου χάθηκε, πήρα σύγχυση και απογοήτευση, ποτέ δεν ήθελα να έχω τίποτα να κάνω με εταιρείες δανείων στο διαδίκτυο, γι 'αυτό πήγα να δανειστώ κάποια χρήματα από ένα
    φίλε, της είπα όλα αυτά που συνέβη και είπε ότι μπορεί να με βοηθήσει, αυτό
    ξέρει μια εταιρεία δανείου που μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε ποσό του δανείου
    που χρειάζομαι από εμένα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%, ότι πήρε μόλις ένα
    δανείου από αυτούς, με διευθύνει για το πώς να υποβάλει αίτηση για το δάνειο, έκανα
    όπως μου είπε, έχω εφαρμόσει μαζί τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: web site (https://www.joseluisloans.com/) ή joseluisloans@gmail.com, δεν πίστευα ποτέ, αλλά προσπάθησα και με μεγάλη μου έκπληξη πήρα το δάνειο μέσα 24 ώρες, δεν μπορούσα να πιστέψω,
    είμαι ευτυχισμένος και πλούσιος πάλι και ευχαριστώ τον Θεό που το δάνειο αυτό
    εταιρείες όπως αυτό εξακολουθούν να υπάρχουν σε αυτές τις απάτες σε όλα τα μέρη,
    παρακαλώ συμβουλεύω όλους εκεί έξω που έχουν ανάγκη δανείου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
    (https://www.joseluisloans.com) ποτέ δεν θα σας απογοητεύσουν, και
    η ζωή σας θα αλλάξει όπως η δική μου. Απλά επικοινωνήστε (https://www.joseluisloans.com) σήμερα και να πάρετε το δάνειό σας από αυτούς, ο Θεός ευλογεί την επιχείρηση δανείου jose luis για την πραγματική προσφορά δανείου τους.
     Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με τα δάνεια JOSE LUIS για το δάνειό σας επειδή πήρα το δάνειό μου με επιτυχία από αυτή την εταιρεία χωρίς άγχος., Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους https://www.joseluisloans.com/ ή email (.joseluisloans @ gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη