allnews-epirus

Αμυντικά τραύματα στη σορό της 17χρονης την οποία σκότωσε η ίδια η μητέρα της και μετά αυτοκτόνησε


Πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές στο σώμα της 17χρονης, την οποία σκότωσε σήμερα η ίδια η 51χρονη μητέρα της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, ενώ η θανατηφόρα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας. Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι, στο Μαρκόπουλο, όταν η μητέρα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν έπειτα από ώρα κατάφερε να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη