allnews-epirus

Παρουσίαση υποψηφίων από την "Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη"


Η "Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη" και ο Επικεφαλής της Δρ Δημήτρης Δημητρίου, προσκαλεί όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στην παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού της για τις Επιμελητηριακές εκλογές.
Η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα ΠΑΝΔΩΡΑ Γ' του ξενοδοχείου Du Lac.

Η "Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη" αποτελεί την πραγματική αντιπροσωπευτική παράταξη των επιχειρηματιών. Την παράταξη που θεωρεί ότι η κομματική ανάμιξη στα επιχειρηματικά θέματα αποτελεί την κατάπτωση και παρακμή του Επιμελητηριακού θεσμού. 
Ότι δουλειά του Επιμελητηρίου δεν είναι ο εναγκαλισμός με τις εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά ή σύνταξη και τεκμηρίωση προτάσεων προς αυτές, η συστηματική παρακολούθηση της υλοποίησής τους και η επιστημονική παρέμβασή του υπέρ των επιχειρηματιών για την διαμόρφωση ενός υγιούς, ελεύθερου και φιλικού προς την επιχειρηματικότητα κλίματος.
Την παράταξη που θεωρεί ότι το Επιμελητήριο πρέπει να αποδίδει ανταποδοτικά στα μέλη του τις συνδρομές τους και ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί μια ακόμη κρατικοδίαιτη δομή.

Η "Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη" καλεί τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής μας που ασπάζονται τις αρχές αυτές, να παρευρεθούν στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, να γνωρίσουν τους υποψηφίους της και να υποστηρίξουν την παράταξη στις εκλογές του Επιμελητηρίου στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη