allnews-epirus

Πολλά ερωτηματικά και απο το σημερινό "Χ" με τη Λαμία για τον ΠΑΣ Γιάννινα....


Τι συμβαίνει τελικά? Έχει βάλει χαμηλά τον πήχυ ο ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να... συντηρείται στη μέση και προς τα κάτω πίνακα της βαθμολογίας ενώ οι οπαδοί του κοιτάζουν προς τα πάνω και οι πλέον αισιόδοξοι ήλπιζαν για πεντάδα?
 Η ατυχία εγκαταστάθηκε μόνιμα στο κυανόλευκο στρατόπεδο, ή οι δυνατότητες της ομάδας φθάνουν μέχρι το "Χ" και μάλιστα με ομάδες που θεωρούνται πολύ χαμηλότερων δυνατοτήτων? 
Μήπως οι μεταγραφές που έγιναν δεν μπορούν να καλύψουν τα κενά των ποδοσφαιριστών που έφυγαν?
 Μήπως υπάρχει αδιαφορία των παικτών και δεν δείχνουν το ενδιαφέρον που απαιτείται ή είναι περιορισμένων δυνατοτήτων? 
Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και δεν έχουν εκδηλωθεί?
Να υποθέσουμε κάτι άλλο, που δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε? Μήπως....μήπως ...μήπως...Πολλά τα ερωτηματικά που βασανίζουν τους φιλάθλους μετά τις συνεχείς ισοπαλίες και την απώλεια βαθμών σε αγώνες σαν αυτόν με τον Απόλλωνα...
Τι συμβαίνει τελικά? Κι αν ο ΠΑΣ δεν μπορεί να συλλέξει βαθμούς σε αγώνες σαν αυτούς με Λάρισα, Παναιτωλικό, Λαμία κ.λ.π. τότε σε τι ελπίζει στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, αρχής γενομένης απο την ερχόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό? 
Ποιά εξήγηση υπάρχει για το φλύαρο και νωθρό παίξιμο των παικτών του που δίνει στους αντιπάλους το δικαίωμα να να "φουλάρουν" και να επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα που θέλουν?
 Γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται όπως στο τελευταίο 15λεπτο του σημερινού αγώνα, που έκλεισαν την Λαμία στα καρέ της? 
Πάντως ότι και να συμβαίνει, οι ποδοσφαιριστές πρώτοι, πρέπει να αντιληφθούν οτι "ο κόμπος έφθασε στο χτένι" και η τωρινή κατάσταση δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί...Άλλωστε αυτό δεν συμφέρει και τους ίδιους, και κυρίως τα δικά τους συμφέροντα...Ας λάβουν λοιπόν τις αποφάσεις τους και ας αντιδράσουν ανάλογα...
Στον αγώνα τώρα...
Για έβδομο λοιπόν, συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Γιάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ, για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64' με τον Μαυροπάνο με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77' με τον Τσούκαλο.

Ο ΠΑΣ μπορεί να ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του α' ημιχρόνου, όμως δεν μπορούσε να «σπάσει» τη γερή άμυνα της Λαμίας και μόνο στο 29' απείλησε ουσιαστικά, όταν ο Κόντε συνδυάστηκε με τον Γιάκο κι αυτός σούταρε στη γωνία, για να αποκρούσει ο Μελίσσας.
Στο β' ημίχρονο ο ΠΑΣ άσκησε ασφυκτική πίεση, που καρποφόρησε στο 64', όταν ο Ναδάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Μαυροπάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο, η Λαμία δεν έχει πει την τελευταία λέξη και στο 77' ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Ο Πίτι εκτέλεσε κόρνερ και ο νεοεισελθών Τσούκαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1, με μια περίερη πορεία της μπάλλας πάνω στην γραμμή του τέρματος μετά την ασθενή αποκρουση απο τον Βελίδη, στην συνέχει κτύπησε στην βάση του αριστερού κάθετου δοκαριού και πέρασε μερικούς πόντους μέσα απο την γραμμή..
Στο 92' και μέσα από την περιοχή, ο Γιάκος έπιασε ανάποδο «ψαλίδι» και ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ετσι, το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, με τη Λαμία να συμπληρώνει επτά συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα και τα έξι από αυτά με ισοπαλία. Ο ΠΑΣ ζήτησε και δύο πέναλτυ σε χέρια παικτών της Λαμίας.
Να σημειωθεί οτι η Λαμία έπαιζε με σοβαρές απουσίες βασικών του παικτών.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελλος Ευαγγέλου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σκόνδρας, Χαλκιαδάκης - Παπαργυρίου
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος (72' Μπουκουβάλας), Μανθάτης, Σολτάνι (61' Χαλκιαδάκης).
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης (77' Φράγκος), Παπαργυρίου (57' Καραγιάννης), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό (69' Τσούκαλος).

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη