allnews-epirus

Αιφνίδιος θάνατος υπαλλήλου της Περιφέρειας Ηπείρου


Αιφνίδια πέθανε χθες το απόγευμα στο σπίτι του ο 64χρονος υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου Νίκος Κωστάρας, ευρύτατα γνωστός σαν ο καλύτερος χειριστής σε μηχανήματα αποχιονισμού  κι όχι μόνο.
Ο ξαφνικός του θάνατος, αρχικά αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς, αλλά στη συνέχεια εξετάζεται το ατύχημα, δηλ. να προήλθε απο δηλητηρίαση που του προκάλεσε συσκευή υγραερίου που χρησιμοποιούσε σε υπόγειο του σπιτιού του για θέρμανση, η οποία έσβησε και ο 64χρονος ο οποίος είχε αποκοιμηθεί, εισρόφησε το επικίνδυνο αέριο που κάλυψε τον κλειστό χώρο, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί την  διαρροή.. Το υπόγειο χρησιμοποιούσε σαν ησυχαστήριο αλλά και για διάφορες εργασίες που έκανε τακτικά τις Κυριακές. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία, ενώ πλήρη στοιχεία για τα αίτια του θανάτου, θα γίνουν γνωστά απο τη νεκροψία.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη και και Δ. Μαυρογιώργου

O Περιφερειάρχης Αλεξ. Καχριμάνης, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δημ. Μαυρογιώργος και οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας  της Περιφέρειας Ηπείρου εκφράζουν την οδύνη τους για την ξαφνική απώλεια του Νικόλαου Κωστάρα, ο οποίος ήταν υπόδειγμα εργατικότητας, ευσυνειδησίας και εθελοντισμού στη διάρκεια του επαγγελματικού του βίου.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη