allnews-epirus

Τεχνικό Έντυπο Παρουσίασης του Διεθνούς Αερολιμένα Ιωαννίνων



Η συνεχής ανάπτυξη του αεροδρομίου Ιωαννίνων (κυρίως λόγω της γεωγραφικής του θέσης, του χαμηλού κόστους και της λειτουργικής του εξέλιξης) καθώς και το ενδιαφέρον που παρουσιάζεται από μεγάλα τουριστικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδας και του Εξωτερικού σχετικά με έναρξη πτήσεων προς/από τα Ιωάννινα, μας έφερε στην ευχάριστη θέση να συντάξουμε μια τεχνική παρουσίαση των δυνατοτήτων και των μελλοντικών αναπτυξιακών προοπτικών του Διεθνούς Αερολιμένα Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος». 
Η πρωτοβουλία και σύνταξη της παρουσίασης ανήκει στον κ. Ευθύμιο Σέρμπη, Ελεγκτή Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και τον Αερολιμενάρχη Ιωαννίνων κ. Βασίλειο Μητσιμάρη.
Η παρουσίαση, η οποία διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή, αποτελεί έναν σύντομο οδηγό των τεχνικών χαρακτηριστικών και προοπτικών του αεροδρομίου Ιωαννίνων, σε συνδυασμό με τους οδικούς άξονες, τις δυνατότητες του Τουριστικού Προιόντος της Ηπείρου και της δυναμικότητας των ξενοδοχειακών μονάδων του Νομού.
Το έντυπο προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων, από τον Αερολιμένα Ιωαννίνων, την Πολιτεία, την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους και τους τοπικούς Φορείς του Τουρισμού, με απώτερο αποδεκτή τους μεγάλους Tour Operators και τις διάφορες αεροπορικές εταιρείες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Επίσης, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στις παρουσιάσεις του προορισμού στις διεθνείς εκθέσεις με σκοπό την περαιτέρω προβολή και ανάπτυξη αυτού στο εξωτερικό.

Για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
κ. Βασίλειος Αλεβιζόπουλος
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας

Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων

Ευθύμιος Σέρμπης - Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη