allnews-epirus

Έφυγε απο την ζωή ο Ηλίας Γκεσούλης


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ηλίας Γκεσούλης, έπειτα από  μάχη με τον καρκίνο.
Ο Ηλίας Γκεσούλης κατάγονταν από τα Πράμαντα Ιωαννίνων. .Ο Ηλίας Γκεσούλης ήταν γνωστός για την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση στο νομό. 
Μέλος του ΚΚΕ από το 1978 έως και το 2012, το οποίο υπηρέτησε από όλες τις στελεχικές θέσεις στην Οργάνωση των Ιωαννίνων,ακόμη και από αυτή του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής. 
Από το 1978 έως και το 1980 μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ηπειρωτικού Θεάτρου (Ο.Η.Θ.). Υπήρξε για σειρά ετών πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο,εκπρόσωπος τους στη σύγκλητο του Πανεπιστημίου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εργαζομένων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Το 2003 αρχίζει να ασχολείται ενεργά με το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Από το 2003 έως και το 2010 ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Πραμάντων.
 Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Ιωαννίνων, καθώς και εκπρόσωπος στη γενική Συνέλευση της ΚΕΔΚΕ.
 Είχε  επίσης διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος τη χρονιά 1995-1996 και ήταν μέλος του Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.
Η κηδεία του θα γίνει στις σήμερα στις 5 το απόγευμα,στην Περίβλεπτο.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη