allnews-epirus

12 & 13 Μαρτίου:«Frida Κι Άλλο» στο Θέατρο "Έκφραση"







Λόγω ζήτησης, οι Fly Theatre επιστρέφουν στα Γιάννινα με τη "Frida Κι Άλλο" για δύο μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Έκφραση!

«Frida Κι Άλλο»
Η συναρπαστική ζωή της Φρίντα Κάλο επί σκηνής.

12 & 13 Μαρτίου 2018
στις 21.15
Θέατρο Έκφραση, Αραβαντινού 14
τηλ κρατήσεων: 2651 554505 & 6978 047081

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν για δύο χρονιές στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο με τη βιογραφική παράσταση «Αγγελική», οι Fly Theatre επανέρχονται ξανά με μια συναρπαστική ιστορία ζωής, αυτή τη φορά βασισμένη στη ζωή και το έργο της μεξικάνας ζωγράφου Φρίντα Κάλο (Frida Kahlo).

Η παράσταση «Frida Κι Άλλο » σε κείμενο της Κατερίνας Δαμβόγλου χρησιμοποιεί τις αρχές που οι Fly Theatre έχουν κατακτήσει -προσήλωση στο χώρο, το ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι- για να ζωντανέψει μοναδικά και πρωτότυπα τη συναρπαστική ζωή της Φρίντα Κάλο. Το ζητούμενο της παράστασης είναι να εξερευνήσει την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει έναν κόσμο που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος για τη ζωή.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου μπαίνει στο πετσί της Μεξικανής ζωγράφου παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώματα αλλά και μια πληθώρα συναισθημάτων της εκρηκτικής και ασυμβίβαστης Φρίντα. Ο Robin Beer δημιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες μέσα από προβολή live βίντεο κτίζοντας τον κόσμο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές αλλά και το ζωντανό χειροποίητο βίντεο οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Φρίντα Κάλο μέσα από τις εμβληματικές εικόνες και τους πίνακες της που ήταν αυτοβιογραφικοί. Πρόκειται για μια παράσταση γεμάτη χρώμα, συγκίνηση και αλήθεια.

Συντελεστές:
Κείμενο/Επεξεργασία: Κατερίνα Δαμβόγλου.
Σκηνοθεσία:Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου - Robin Beer)
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη
Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη
Φως/Ήχος/Βίντεο: Robin Beer
Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου & Robin Beer

flytheatre.wixsite.com/flytheatre/

facebook.com/flytheatregreece
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (ταμείο). Προπώληση 10 ευρώ στα βιβλιοπωλεία Χαρτέξ και Αναγνώστης. Κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 26515 54505 και 6978047081.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη