allnews-epirus

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ - ΕΦΟΔΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...


Μεγάλη αστυνομική επιχείριση είναι σε εξέλιξη απο το απόγευμα στην Πρέβεζα, με τον εντοπισμό και σύλληψη μέχρι τώρα, 8 Ελλήνων και αλλοδαπών, οι οποίοι διακινούσαν σημαντικές ποσότητες "σκληρών" ναρκωτικών, στην Πρέβεζα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας , αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο εξαγωγής.
Την όλη επιχείρηση οργάνωσαν με απόλυτη νυστικότητα αστυνονικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει και μετά απο παρακολούθηση εβδομάδων, συγκεντρώνοντας στοιχεία.
Σήμερα το απόγευμα, ομάδα αστυνομικών έφθασε στην Πρέβεζα απο την Θεσσαλονίκη και αιφνιδίασε τους πάντες. Άρχισαν αμέσως συλλήψεις "φορώντας χειροπέδες" μέχρι τώρα σε 8 άτομα, Έλληνες, Σέρβους και Ιταλούς.
Ταυτόχρονα έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε αποθήκη εργοστασίου στον Μύτικα, όπου εντόπισαν 26 κιλά κοκαϊνης. Ταυτόχρονα έρευνες έγιναν και σε σπίτια συλληφθέντων, χωρίς να γίνει γνωστό ακόμη, αν και εκεί βρέθηκαν ναρκωτικά. 

Στο εργοστάσιο βρέθηκαν και πολυτελή αυτοκίνητα των συλληφθέντων.
Και οι 8 συλληφθέντες, μαζί με τα ναρκωτικά, πριν λίγο αναχώρησαν απο την Πρέβεζα και θα μεταφερθούν στην Θεσσαλονίκη.

Στην Πρέβεζα όμως παρέμειναν αστυνομικοί που συνεχίζουν τις έρευνες, γιατί έχουν πληροφορίες και γιά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην διακίνηση των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALL NEWS EPIRUS, oι αστυνομικοί της Θεσσσαλονίκης γνώριζαν απο μήνες  για την διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων σκληρών ναρκωτικών απο την περιοχή της Πρέβεζας και υπομονετικά συγκέντρωναν στοιχεία, για να πληροφορηθούν επιπλέον και τους εισαγωγείς στην χώρα μας της κοκαϊνης.
 Επίσης θεωρούν βέβαιο οτι γίνονταν και προώθηση των ναρκωτικών στο εξωτερικό μέσω θαλάσσης.
Ο ένας Πρεβεζάνος που συνελήφθη, πριν αρκετό καιρό είχε απασχολήσει την δημοσιότητα με ζημιά που είχε γίνει στην επιχείρησή του...
Λεπτομερείς ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο απο την Αστυνομία...

(φωτο αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη