ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Η σκόνη ανάγκασε το "Αιρμπας" να κάνει πολλούς κύκλους πάνω απο τα Γιάννινα πριν προσγειωθεί...
by allnews EPIRUS - 0


Χρειάστηκε να κάνει πολλές βόλτες πάνω απο τα Γιάννινα το Αϊρμπας της Aegean, για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο, προς μεγάλη ανακούφιση όσων ταξίδευαν απο και προς την Αθήνα.
Αιτία η περιορισμένη ορατότητα λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων
Το αεροπλάνο έφθασε πάνω απο τα Γιάννινα και οι πιλότοι έκαναν πολλούς κύκλους, μέχρι τελικά οι πιλότοι να εντοπίσουν κατάλληλη προσέγγιση με ασφάλεια στο αεροδρόμιο, απο την πλευρά της Ελεούσας. 
Στο αεροπλάνο επέβαιναν και πολλοί επιβάτες απο την χθεσινή πτήση η οποία ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στα Γιάννινα την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η πτήση.
Αβεβαιότητα επικρατεί για την βραδυνή πτήση απόψε, λόγω του νέφους της σκόνης, παρ' ότι οι μετεωρολόγοι προβλέπουν οτι σταδιακά θα αραιώνει λόγω του αέρα που πνέει, αλλά ταχύτερα αυτό θα γίνει αν βρέξει.
Το Α-320 της Aegean, το μεσημέρι, έκανε χωρίς πρόβλημα πλέον τους κύκλους πάνω απο τα Γιάννινα, γιατί δεν είχε το πρόβλημα της επάρκειας καυσίμων για την επιστροφή, αφού υπάρχουν πλέον διαθέσιμα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.  

Νεώτερο- 20.00: ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΤΗΣΗ

Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της Αφρικάνικης σκόνης, ακυρώθηκε η βραδυνή πτήση της Olympic-Aegean απο την Αθήνα προς τα Γιάννινα και αντίστροφα.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου