ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

;Aσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης την Τρίτη
by allnews EPIRUS - 0
   Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08 Μαΐου 2018 και  ώρα 10:00 με μέριμνα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ηπείρου άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης (1000- 1.500 στρεμμάτων), με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2018», σε δασική περιοχή της Τ.Κ. Γαρδικίου του  Δήμου Ζίτσας (πάνω από την εκκλησία της Φανερωμένης).
   Στην άσκηση εκτός των πυροσβεστικών δυνάμεων θα συμμετέχουν η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής  Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ο Δήμος Ζίτσας, η 8η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ , η ΕΛ.ΑΣ, το Ε.Κ.Α.Β, η Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Ηπείρου, η Διεύθυνση Δασών Ιωαννίνων, η ΔΕΔΔΗΕ, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων  και οι εθελοντικές ομάδες της   Γ.Γ.Π.Π. .
   Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης άσκησης είναι η επιχειρησιακή αφύπνιση, η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης, η μείωση του χρόνου ανταπόκρισης καθώς και η βελτιστοποίηση της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων στη δασοπυρόσβεση φορέων, που θα συνδράμουν στις επιχειρησιακές δράσεις κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου