allnews-epirus

Εντυπωσιακά τα πρώτα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος Ανακύκλωσης



 Ο Δήμος Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος ευαισθητοποίησης και επιβράβευσης πολιτών www.followgreen.gr/ioannina, υλοποιεί Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης στον οποίο συμμετέχουν 25 Δημοτικά Σχολεία με 4.610 μαθητές.
Στόχος η συλλογή και ανακύκλωση 2 υλικών (χαρτί και μπαταρίες). 
Η συμμετοχή των παιδιών είναι τόσο μεγάλη που ήδη με την ολοκλήρωση της 2ης εβδομάδας κάποιοι κάδοι γέμισαν και προγραμματίστηκε η παραλαβή χαρτιού.  
Τα αποτελέσματα από την πρώτη συλλογή ήταν εντυπωσιακά, κάτι το οποίο καταδεικνύει το μέγεθος της ευαισθητοποίησης των παιδιών, τη μεγάλη προσπάθεια των εκπαιδευτικών αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των γονιών.
Συγκεκριμένα συλλέχθηκαν 2.140 κιλά χαρτιού
Οι πόντοι που αντιστοιχούν σε κάθε σχολείο, ανάλογα με τις ποσότητες που συλλέχθηκαν θα  είναι διαθέσιμοι στο www.followgreen.gr/ioannina/school  μετά την 2η και τελευταία συλλογή η οποία έχει προγραμματιστεί για τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που αγκάλιασαν το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και γονείς για την πολύτιμη συμβολή τους και αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί και να ενισχυθεί.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη