allnews-epirus

Κρατείται το στην Ηγουμενίτσα το επιβατηγό-οχηματαγωγό «CARTOYR GAMMA»


Στο μέτρο της κράτησης τέθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «CARTOYR GAMMA» σημαίας Ιταλίας, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας προγραμματισμένης ειδικής εν όρμω κοινής επιθεωρήσεως στο εν λόγω πλοίο από Επιθεωρητές της οικείας Λιμενικής Αρχής και των Ιταλικών Αρχών Πρίντεζι, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Οδηγίας 99/35/ΕC και 2009/16, διαπιστώθηκαν επτά (07) παρατηρήσεις υπό κράτηση (DETAINABLE DEFICIENCIES) και δώδεκα (12) παρατηρήσεις προ απόπλου (BEFORE DEPARTURE).
Κατόπιν των ανωτέρω από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε η εκτέλεση δρομολογίων και επιβλήθηκε το μέτρο της Κράτησης στο «CARTOYR GAMMA» πλοίου μέχρι αποκατάστασης των Παρατηρήσεων.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Στη σύλληψη μίας 41χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
----------- 
Επίσης, στη σύλληψη μίας 24χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που άνηκε σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη