allnews-epirus

Συνελήφθησαν στην Σαγιάδα 2 αλλοδαποί με κλεμμένο φορτηγό





Στο πλαίσιο της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω όχημα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος
Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2018) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων του ΚΟΚ.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας τους δύο άνδρες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.
Το όχημα και οι πινακίδες,  κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη