allnews-epirus

Ξεκίνησε το 3ο Ioannina ITF CUP Juniors



Με τις καλύτερες προδιαγραφές ξεκίνησαν το Σάββατο και θα διαρκέσουν εως και τις 16 Ιουλίου, οι αγώνες του  3ου Ioannina ITF CUP Juniors. Οι αγώνες διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, στο Πάρκο Πυρσινέλλα και συνδιοργανώνονται με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.

Εκατοντάδες αθλητές από τουλάχιστον 40 χώρες ξεκίνησαν να αγωνίζονται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πλέον γίνεται θεσμός για την πόλη των Ιωαννίνων και τον Όμιλο Αντισφαίρισης που μέσα σε δυο μόλις χρόνια κατάφερε να αναβαθμίσει από πεντάρι σε τεσσάρι το πρωτάθλημα ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη με συμμετοχές παικτών που θέλουν να ανεβάσουν την βαθμολογία τους. 
Τουλάχιστον 160 αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενοι από τις αποστολές τους βρίσκονται στα Γιάννενα για τους αγώνες που ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ.

Μετά την περσινή επιτυχία του γιαννιώτη αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Βασίλη Βαρδάκη που ήταν ο νικητής του ITF Juniors Ioannina Cup 2017, οι προσδοκίες μεγάλωσαν και το ίδιο και η διοργάνωση.
 Φέτος, ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν είναι και οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (OAI) Νίκος Ρόζος και Ανδρέας Τζέλης.
 
Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ. Κώστας Ευθυμίου ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια και Δήμο, υπογραμμίζοντας την σημασία της διοργάνωσης και για την ίδια την πόλη που φιλοξενεί εκατοντάδες αποστολές από όλο τον κόσμο οι οποίοι γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας.
Παράλληλα, αναφερόμενος στους αγώνες, κάλεσε τον κόσμο να έρθει και να παρακολουθήσει το 3ο ITF και να γνωρίσει από κοντά τον Όμιλο Αντισφαίρισης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Β/Δυτικής Ελλάδας και  Πρόεδρος του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας Δημήτρης Κοτσαρίνης, βρέθηκε στα Γιάννινα για να παρακολουθήσει την έναρξη των αγώνων του 3ου ITF.
Ο κ. Κοτσαρίνης, συνεχάρη δημόσια τον πρόεδρο και το σύνολο του Δ.Σ. του ΟΑΙ που μέσα σε δυο χρόνια κατάφεραν  να κάνουν  θεσμό την διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος για την πόλη των Ιωαννίνων. Όπως υπογράμμισε, η διοργάνωση δίνει την δυνατότητα σε έλληνες και ξένους παίκτες να ανεβάσουν την βαθμολογία τους ενώ παράλληλα στρέφει την διεθνή προβολή στα Γιάννενα.
Η διοίκηση του ΟΑΙ ευχαριστεί τους χορηγούς για την σημαντική ενίσχυση στην διοργάνωση του 3ου Ioannina ITF CUP Juniors.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη