allnews-epirus

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Λευκάδας


Κλοπές σε τουριστικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Λευκάδας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αμφιλοχίας, ενώ έπειτα από έρευνες ταυτοποιήθηκαν τέσσερα μέλη της σπείρας που δρούσε στις προαναφερόμενες περιοχές, ηλικίας 33, 35, 45 και 64 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν συνολικά 18 κλοπές, που είχαν διαπράξει τα μέλη της σπείρας, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2017 στην Αμφιλοχία, στο Λουτρό, στο Μενίδι και στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, στο Κανάλι Πρέβεζας, στην Κορωνησία Άρτας και στη Λευκάδα.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, τα μέλη της σπείρας, ενεργώντας σε ομάδες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, παραβίαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και τροχόσπιτα, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, χρηματικά ποσά, φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ.ά. και τα έδιναν σε κλεπταποδόχους.

Μάλίστα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 23, 32, 43 και 56 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη