ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018

Μια καταγγελια που δεν έγινε από το ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και μια απάντηση του Π. Πολάκη
by allnews EPIRUS - 0


Από το Γραφείο Τύπου του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

"Αναφορικά με καταγγελία που δημοσιεύτηκε με Δελτίο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ στην ενημερωτική ιστοσελίδα ΕΚΑΒnews σχετικά με την ανάρτηση ανακοίνωσης στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων που «προτρέπει» στην εμπλοκή ασθενοφόρων και οδηγών ιδιωτικών κλινικών για διακομιδές σε επείγουσες μόνο περιπτώσεις και όταν το ΕΚΑΒ αδυνατεί να καλύψει τα περιστατικά αυτά, ισχύουν τα ακόλουθα για την αποκατάσταση της αλήθειας:
· Δεν υπάρχει και ούτε μπορούσε ποτέ να υπάρξει επί της παρούσας Κυβέρνησης κάποια εντολή από Δντή Τομέα ΕΚΑΒ ή από την κεντρική Διοίκηση του ΕΚΑΒ ή από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα του Υπουργείου, που να επιχειρεί να καλύψει κενά του συστήματος με την εκούσια αρωγή ιδιωτών.
· Η συγκεκριμένη ανακοίνωση ήταν εδώ και χρόνια αναρτημένη στον Επιχειρησιακό Τομέα του ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα και μεταφέρθηκε μαζί με όλα τα υπόλοιπα έγγραφα του Τομέα κατά τη μεταφορά του Επιχειρησιακού Κέντρου στα Ιωάννινα.
· Η ανακοίνωση που βρέθηκε αναρτημένη στα Ιωάννινα δεν φέρει καμία υπογραφή, έχει ήδη αποκαθηλωθεί από το Ε.Κ. Ιωαννίνων του ΕΚΑΒ, ενώ έχει διαταχθεί έρευνα για την απόδοση ευθυνών σε όσους την έγραψαν, ανάρτησαν, αλλά και δημοσίευσαν".

Το Γραφείο Τύπου του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου