ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Dropdown Menu

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

«Έβρεξε» γκολ στους πρώτους αγώνες του τουρνουά Ζαγορίου
by allnews EPIRUS - 0Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι πρώτοι αγώνες της 20ης Ποδοσφαιρικής Συνάντησης Ζαγορίου που διεξάγεται στο γήπεδο Τσεπελόβου. Στην πρεμιέρα του Σαββάτου 14 Ιουλίου το Πάπιγκο κέρδισε με 4-1 το Καπέσοβο.  Στο δεύτερο παιχνίδι της ίδιας μέρας το Βρυσοχώρι επιβλήθηκε του Σκαμνελίου με 1-0.
Την Κυριακή 15 Ιουλίου η ομάδα του Τσεπελόβου συνέτριψε με 7-1 τους Φραγκάδες.
Τους αγώνες του Σαββάτου παρακολούθησαν, εκτός του αντιδημάρχου Άγγελου Αρμένη (έπαιξε με την ομάδα των Φραγκάδων την Κυριακή),  ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Λεωνίδας Τσουμάνης και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ηλίας Ράπτης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Καπεσόβου. Την Κυριακή στο γήπεδο του Τσεπελόβου βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γαβριήλ Παπαναστασίου.
Το πρόγραμμα των επομένων αγωνιστικών περιλαμβάνει, την Τετάρτη 18 Ιουλίου τη συνάντηση Πάπιγκο – Κουκούλι, την Κυριακή 22 Ιουλίου Βρυσοχώρι – Βίτσα και Τετάρτη 25 Ιουλίου  Φραγκάδες - Ελατοχώρι (όλες οι αναμετρήσεις έχουν έναρξη στις 18:15).
Στον Α΄ όμιλο μετέχουν το Καπέσοβο, το Πάπιγκο και το Κουκούλι, στον Β΄ Σκαμνέλι, Βρυσοχώρι και Βίτσα και στον Γ΄ Τσεπέλοβο, Φραγκάδες και Ελατοχώρι.
Εκτός του κυπέλλου στον νικητή θα απονεμηθεί και κύπελλο ήθους στην ομάδα που θα διακριθεί σε αυτόν τον τομέα. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον «Πανζαγορισιακό».


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου