allnews-epirus

«Έβρεξε» γκολ στους πρώτους αγώνες του τουρνουά Ζαγορίου



Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι πρώτοι αγώνες της 20ης Ποδοσφαιρικής Συνάντησης Ζαγορίου που διεξάγεται στο γήπεδο Τσεπελόβου. Στην πρεμιέρα του Σαββάτου 14 Ιουλίου το Πάπιγκο κέρδισε με 4-1 το Καπέσοβο.  Στο δεύτερο παιχνίδι της ίδιας μέρας το Βρυσοχώρι επιβλήθηκε του Σκαμνελίου με 1-0.
Την Κυριακή 15 Ιουλίου η ομάδα του Τσεπελόβου συνέτριψε με 7-1 τους Φραγκάδες.
Τους αγώνες του Σαββάτου παρακολούθησαν, εκτός του αντιδημάρχου Άγγελου Αρμένη (έπαιξε με την ομάδα των Φραγκάδων την Κυριακή),  ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Λεωνίδας Τσουμάνης και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Ηλίας Ράπτης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του Καπεσόβου. Την Κυριακή στο γήπεδο του Τσεπελόβου βρέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γαβριήλ Παπαναστασίου.
Το πρόγραμμα των επομένων αγωνιστικών περιλαμβάνει, την Τετάρτη 18 Ιουλίου τη συνάντηση Πάπιγκο – Κουκούλι, την Κυριακή 22 Ιουλίου Βρυσοχώρι – Βίτσα και Τετάρτη 25 Ιουλίου  Φραγκάδες - Ελατοχώρι (όλες οι αναμετρήσεις έχουν έναρξη στις 18:15).
Στον Α΄ όμιλο μετέχουν το Καπέσοβο, το Πάπιγκο και το Κουκούλι, στον Β΄ Σκαμνέλι, Βρυσοχώρι και Βίτσα και στον Γ΄ Τσεπέλοβο, Φραγκάδες και Ελατοχώρι.
Εκτός του κυπέλλου στον νικητή θα απονεμηθεί και κύπελλο ήθους στην ομάδα που θα διακριθεί σε αυτόν τον τομέα. Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον «Πανζαγορισιακό».


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη