allnews-epirus

Καθημερινές οι πτήσεις της Sky Express απο Αθήνα για Γιάννινα απο 1η Νοεμβρίου


Η Κρητική αεροπορική εταιρεία Sky Express, οριστικοποίησε και ανακοίνωσε επίσημα απο 1η Νοεμβρίου τις καθημερινές της πτήσεις απο την Αθήνα προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και αντίστροφα.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσεων της εταιρείας, καθημερινά απο Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, η αναχώρηση απο Αθήνα θα είναι στις 11.00 με άφιξη στα Γιάννινα 12.05 και η αναχώρηση απο τα Γιάννινα στις 12.35 με άφιξη στην Αθήνα 13.40.
Κάθε Κυριακή η αναχώρηση απο την Αθήνα έχει προγραμματιστεί για 16.00 με άφιξη στα Γιάννινα 17.05 και η αναχώρηση απο Γιάννινα 17.35 με άφιξη στην Αθήνα 18.40.
Οι πτήσεις προγραμματίστηκαν με ελικοφόρα ATR 42-500 των 48 θέσεων.
Οι τιμές των εισιτηρίων θα εξαρτώνται απο το πόσο νωρίτερα πριν την ημέρα των πτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα εκδίδουν τα εισιτήριά τους. Σήμερα στις ηλεκτρονικές κρατήσεις εισιτηρίων της εταιρείας, οι τιμές απο Αθήνα ήταν 44.94 ευρώ και απο Γιάννιαν 23.30 ευρώ, μαζί με τους φόρους. Φυσικά οι τιμές αυτές είναι για πολύ μικρό αριθμό εισιτηρίων και...όποιος προλάβει, όπως σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. Όσο περνούν οι ημέρες και οι διαθέσιμες θέσεις μειώνονται οι τιμές των εισιτηρίων θα αυξάνονται.
Σήμερα η Sky Express "πετάει¨σε 30 ελληνικά αεροδρόμια, κυρίως νησιών.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη